Min nya morgonrutin

Morgon

Min gamla morgonrutin var inte längre bra för mig. Jag släpade mig själv ur sängen, kände mig groggy och grinig hela dagen. Jag visste att jag behövde en förändring, men jag hade ingen aning om var jag skulle börja. Jag gjorde lite forskning och experimenterade med olika tekniker tills jag slutligen hittade en morgonrutin som fungerar för mig. Nu vaknar jag upp och känner mig fräsch och energisk varje dag. Så här ser min nya morgonrutin ut.

Det första jag gör när jag vaknar är att dricka ett stort glas vatten. Det hjälper mig att återfukta efter en natt med sömn och får igång min ämnesomsättning inför dagen som kommer. Sedan mediterar jag. Det hjälper mig att rensa tankarna och börja dagen med en positiv inställning. Därefter gör jag mig en hälsosam frukost. När jag äter näringsriktig mat på morgonen får jag den energi jag behöver för att klara dagen. Efter frukosten går jag ut på en snabb promenad runt kvarteret. Att få lite frisk luft och motion redan på morgonen ger mig en bra start på dagen och får mig att må bra både fysiskt och psykiskt

Om du inte är nöjd med din nuvarande morgonrutin, var inte rädd för att experimentera tills du hittar något som fungerar bättre för dig. Det finns så många olika sätt att starta dagen på rätt sätt. Det viktigaste är att göra det som får dig att må bra mentalt och fysiskt. För mig innebär det att dricka mycket vatten, meditera, äta frukost och motionera först på morgonen. Gör ett försök och se hur du känner dig! Jag vill såklart nu även veta vad ni har för morgon rutiner!