Om

Jag är 4-barnsmorsa & hustru.

Men också en synnerligen egen person som bloggar om livet och inredning i stort & i smått.

Skulle jag beskriva mig själv så skulle jag nog säga att jag är hyfsat trevlig, har lätt för skratt och gillar att inspirera i ord och bild.

Min familj består av mig, min man och våra fyra barn, en dotter och tre söner som är i åldrarna 17, 15, 13 och 13 år… Yes indeed… vi fick alltså fyra barn inom loppet av fyra år, så man kan väl säga att brist på sysselsättning har vi inte lidit av.

Vi bor på landet i ett stort hus med charm och renoveringsbehov. Ni vet, ett hus som man kan bli galen av att det aldrig kommer att bli helt klart någon gång, men som man älskar ändå, för när det är städat och fint så är det, det bästa stället man kan bo på.

Hus på landet

Om bloggen

Jag bloggar främst till för att inspirera mig själv och andra.

Ofta återkommande inslag är tankar om livet, inredningsinspiration, loppisar, smultronställen, lycka är-inlägg och annat som faller mig in.

Tidigare hade jag bloggen Elvira Spekulerar där jag var anonym till en början, men efter att jag klivit ut ur garderoben och blev officiell som bloggare, så kändes det bättre att starta om på nytt och blogga i mitt egna namn istället.

Bilderna i bloggen är tagna av mig, om inget annat uppges.

Om ni lånar någon bild så kom ihåg att länka tillbaka hit och ange källan också. Till övriga bilder får ni vända er till respektive bildkälla för tillstånd.