De bästa sakerna med Halloween

Pumpor Halloween

Det är den bästa tiden på året igen! Löven håller på att skifta färg, luften är frisk och Halloween är precis runt hörnet. Jag älskar allt med denna kusliga högtid, från dekorationerna till godiset och kostymerna. Och det finns inget bättre än att sätta sig i lugn och ro med en bra skräckfilm efter en lång dag av bus eller godis. I det här blogginlägget ska jag dela med mig av några av mina favoritsaker med Halloween. Jag hoppas att du tycker om det!

En av mina favoritsaker med Halloween är dekorationerna. Varje år gör folk allt för att dekorera sina hem och gårdar med spöken, ghouls och troll. Jag älskar att se alla kreativa sätt som folk hittar på för att fira högtiden. Från skrämmande ljudeffekter till skelett i naturlig storlek – det finns inga gränser för vad folk kan göra för att göra sina hem extra kusliga.

En annan sak jag älskar med Halloween är godiset. Vad är det som inte är roligt med att få gratis godis? Och om du har riktigt tur kan du hitta en fullstor godisbit i din godispåse! Min personliga favorit är allt choklad, men jag gillar också gummibjörnar och lakrits.

Slutligen älskar jag Halloweenkostymer. Varje år hittar folk på mer kreativa och smarta kostymer. Och det är inte bara för barn längre – vuxna är också med på noterna! Oavsett om du klär ut dig till din favoritkaraktär från en film eller tv-serie eller om du gör din egen unika dräkt, finns det inget bättre än att komma in i Halloween-andan med en fantastisk dräkt.

Älskar du Halloween lika mycket som jag? Vilka är dina favoritsaker med denna kusliga högtid? Dela dina tankar i kommentarerna nedan! Och glad Halloween! ♥