Mina erfarenheter av nätdejting

Hjärta på fönster

Innan jag var gift och hade barn hade jag en period där jag bestämde mig för att prova på nätdejting genom den är sidan: https://alladejtingsidor.se/, och det har varit en minst sagt intressant upplevelse. Jag har gått på några bra dejter och några mindre bra dejter, samtidigt som jag har försökt navigera i det ständigt föränderliga landskapet för modern dejting. Här är några av mina tankar om upp- och nedgångarna med nätdejting.

Det goda

En av de bästa sakerna med nätdejting är att det ger en möjlighet att träffa människor som man normalt sett inte skulle korsa vägen med. Jag har haft några fantastiska samtal med människor från alla samhällsskikt och det är jag verkligen tacksam för. Jag skulle aldrig ha träffat dessa människor om det inte vore för nätdejting!

Det dåliga

Men nätdejting kan också vara lite av ett minfält. Det är svårt att veta vem man kan lita på, och jag har definitivt haft min beskärda del av dåliga erfarenheter. Det finns alla möjliga sätt som folk kan utnyttja dig på, från att vara otrevliga till att rent at av lura dig. Det är därför det är så viktigt att vara försiktig och göra din research innan du träffar någon du träffat på nätet.

Det fula

Och så finns det de tillfällen då saker och ting helt enkelt inte går bra, oavsett hur väl du tror att du känner någon. Jag gick en gång på en dejt med en kille som fortsatte att ägna hela tiden åt att prata om sitt ex-flickvän. Det är inte roligt. Jag har också haft dejter där vi helt enkelt inte klickade, eller där det var så mycket pinsam tystnad att jag ville krypa in under en sten och dö. Tack och lov är de erfarenheterna få och långt ifrån varandra!

På det hela taget skulle jag säga att mina erfarenheter av nätdejting har varit mestadels positiva. Visst, det har funnits några dåliga dejter här och där, men jag har också träffat några riktigt bra människor som jag annars inte skulle ha korsat vägen med. Om du funderar på att ge nätdejting ett försök, var bara försiktig och gå in med öppna ögon. Vem vet? Du kanske träffar din perfekta match! Jag skulle nu även vilja höra hur era upplevelser har varit med nätdejting!