Jag älskar romantiska filmer

Romantik

Jag erkänner att jag är en sucker för en bra romantisk film. Det är bara något med att se två människor bli förälskade på storbildsskärmen som får mig att känna mig varm och mjuk inombords. Oavsett om det är en klassiker som The Notebook eller en modernare variant som Crazy, Stupid, Love kan jag inte få nog. I det här blogginlägget ska jag dela med mig av några av anledningarna till varför jag älskar romantiska filmer så mycket.

Det är något speciellt med att se två människor bli förälskade

En av anledningarna till att jag älskar romantiska filmer är att de ger mig hopp. I det verkliga livet kan relationer vara röriga och komplicerade. Människor bråkar och de sårar varandra, ibland utan att det är meningen. Men i romantiska filmer är allting alltid perfekt. Paret bråkar men de hittar alltid tillbaka till varandra till slut. Det är den perfekta flykten från verkligheten.

Jag älskar också romantiska filmer eftersom de får mig att känna mig varm och mjuk inombords. De ger mig den där känslan av fjärilar i magen som jag så sällan upplever i mitt dagliga liv. När jag ser en romantisk film får jag leva genom karaktärerna och föreställa mig hur det skulle vara att vara riktigt, galet, djupt förälskad.

Slutligen är romantiska filmer helt enkelt roliga att titta på. De är lättsamma och ofta mycket roliga. De är det perfekta sättet att koppla av efter en lång dag eller vecka. Och vem älskar inte ett bra lyckligt slut?

Om du letar efter en film som känns bra att titta på kan du inte göra fel med en romantisk komedi. Från The Notebook till Crazy, Stupid Love finns det något för alla. Så kryp in i soffan med din favoritfilt och lite popcorn och njut! Till slut vill jag gärna höra villken romantisk komedi som är eran favorit.